Beyazsu İlkokulu
SİVRİCE MAH. BEYAZSU KÜME EVLERİ BEYAZSU ILKOKULU BLOK NO 24 MİDYAT / MARDİN

VİZYON

Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı, sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık,bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst, kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrencileri topluma kazandırmak.

İkili Öğretim

07.40-12.30 12.30-17.20

SOBA

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Midyat´a 25 km olup ulaşım dolmuşlarla sağlanabiliyor.Nusaybin´e ise 20 kmdir. Midyat´ ta ve Nusaybin´de kiralar uygundur.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Midyat İlçesi Sivrice Köyü Beyazsu Mezraası. BEYAZSU ilçenin en sulak turistik mesire alanıdır.Alabalık tesisleri ve lokantalarıyla ünlüdür.Beyzasu´ya çevre illerden büyük ilgi vardır. Hizmet puanı : 30 Yerleşim Yeri: Köy Zorunlu Çalışma Süresi:3 yıl 4 PC,Projeksiyon ve İnternet Var